Leverans & Betalning

LAGERVAROR

Leverans
Våra lagervaror levereras omgående med PackBud, frakt ingår alltid.

Betalning
Betalning kan göras med PayPal eller med faktura (20 dagar)

BESTÄLLNINGSVAROR

Leverans
Vid köp av en beställningsvara lägger Medleys Trade den beställningen hos snickeriet i Kina kommande månadsskifte, möbeln blir sedan byggd, paketerad och skeppad hela vägen hem till kunden. Leveranstiden för en beställningsvara är därför ca 12 veckor räknat från kommande månadsskifte. I priset för en beställningsvara ingår alltid all transportkostnad.

Betalning
Betalning kan göras med PayPal eller med faktura (20 dagar efter varan ankommit ert hem).

REKLAMATION
Om varan skulle vara skadad eller felexpedierad när den anländer så åtar vi oss att kostnadsfritt åtgärda felet.
OBS! Det är viktigt att Du gör en korrekt anmälan vid fel i varan. Synligt fel ska anmälas direkt till chauffören vid mottagandet av varan. Dolt fel ska anmälas till Medleys Trade inom 3 dagar från mottagandet av varan. Om Medleys Trade konstaterar att en vara är felexpedierad alternativt skadad byter vi ut varan om Du så önskar eller betalar tillbaka pengarna. När en skada inträffat måste en bild inkomma på skadan allternativt att Du har möjlighet att visa upp varan hos Medleys Trade, d.v.s varan måste sändas till oss.

ÅNGERRÄTT I 14 DAGAR
Du har som kund rätt att ångra Ditt köp inom 14 dagar efter det att Du har mottagit varan. Detta förutsätter att varan och produktkartongen är i oförändrat skick, d.v.s. oanvänd och ej förstörd eller skadad. Du som kund står för returfrakten vid åberopande av ångerrätten.

För att ångra Ditt köp skall Du:
Meddela Medleys Trade inom 14 dagar efter det att Du har mottagit beställningen.
Returnera produkten till Medleys Trade i produktkartongen med det avsedda in/utemballaget.
Varan ska vara i oförändrat skick, d.v.s. oanvänd och ej förstörd eller skadad.

Medleys Trade förbehåller sig rätten att i de fall returen ej är komplett, debitera självkostnadspris för de saknade delarna.